Renovatie

Wil jij je woning volledig renoveren? Is je woning niet groot genoeg meer en kan een aanbouw de oplossing bieden? Of wil je een kamer omvormen, samen voegen en deze een andere functie geven? Ben je je huidige keuken of badkamer beu en wil je ze in een nieuw jasje steken?

Al deze mogelijkheden vallen samen onder de vorm van renoveren. Van kleine veranderingen in een ruimte, een aanbouw tot een totaalrenovatie, wij kunnen het allemaal.

Uit onderzoek blijkt dat mensen hun interieur na ongeveer drie jaar alweer willen veranderen. Naar het schijnt zouden na gemiddeld 12 jaar de meeste Belgen verhuizen naar een nieuwe woning. Wil je dit liever niet, maar wil je toch veranderingen aanbrengen? Of begint de woning nu echt wel te klein te worden wegens gezinsuitbreiding of dergelijke? Een renovatie kan de oplossing bieden. Wist je dat je met kleine renovatiewerken al veel kan bereiken?

Zo kan je bijvoorbeeld je zolder omvormen tot master bedroom?! Of ontbreekt er echt een leuk speelplekje voor je kinderen? Of wil je wat meer plaats in de woonkamer? Laat dan een aanbouw plaatsen. Je hebt direct heel wat meer ruimte in huis.

Als je besluit de woning volledig te renoveren, maak je best een plan van wat je wil bereiken. Is de aanbouw of de te renoveren ruimte kleiner dan 40m²? Dan nemen wij alles uit je handen. Zodra je groter wil gaan, zal een architect de nodige plannen moeten opstellen. Hierbij spelen wij graag een uitvoerende rol en zorgen wij ervoor dat je droom tot in de puntjes gerealiseerd wordt. De komende jaren zal het renoveren van woningen alleen maar populairder worden, zeker met de bouwstop of betonstop die er staat aan te komen. Nadat wij de gevraagde werken bij je thuis hebben uitgevoerd, is je woning klaar om ingericht te worden. Maar daar stopt het niet!

Ook over de inrichting hoef jij je geen zorgen te maken, wij doen het allemaal met veel plezier!