Maatwerk

Is er nog een verloren hoekje in de berging? Heb je veel te veel jassen en schoenen in de hal waar je geen blijf mee weet? Weet je niet hoe te beginnen met het plaatsen van kasten op je zolder? Of wil je in de badkamer gewoon de volledige muur benutten i.p.v. een kant en klaar meubeltje te plaatsen? Maatwerk biedt dé oplossing!

Met kant en klaar meubilair te kopen kom je al een heel eind maar door iets op maat te laten maken creëer je ineens héél wat meer opbergruimte.

Wat is de bestaande toestand van de ruimte waar de kast moeten komen? Wat moet er allemaal in de kast opgeborgen worden? Hoe moet ze eruit zien? Wil je ze samen met de muren in dezelfde kleur laten schilderen of heb je net graag dat ze eruit springt en gemaakt is uit bijvoorbeeld steigerhout? Allemaal elementen die we samen doornemen en gaan integreren in het ontwerp.

Wij maken niet alleen dressings, hallkasten, tv-meubilair of een kast rond een bestaande gashaard, maatwerk gaat nog veel verder!

Heb je een bad dat geïntegreerd moet worden in je badkamer, een tablet in de badkamer dat moet doorlopen van muur tot muur, ook dat is maatwerk. En dat kan in verschillende materialen. Zo kent ook solid surface zoals Corian of Hi-Macs voor ons geen geheimen!

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!