DIENSTEN

Algemene werken

Ben jij een grote aannemer in de bouwsector? Heb je een bedrijf in de houtskeletbouw? Vervaardig je zelf ramen & deuren, gordijngevels, …? En zoek je nog een betrouwbare partner om plaatsingen voor jou uit te voeren? Dan kunnen wij jou verder helpen!

Lees meer

Renovatie

Dat wij als Belgen graag veranderen met onze baksteen in de maag moeten we niet ontkennen. Zo zijn we ook bij het renoveren veel veeleisender geworden dan vroeger. Wanneer je alles in handen van één vakman kunt leggen valt er voor jou een grote last van je schouders. Wij toveren elk huis om naar een droomwoning. Samen creëren we een tweede leven voor je woning.

Lees meer

Ramen & deuren

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig? Hou je van een strakke eenvoudige look of heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Wij werken zowel met aluminium ramen en deuren, PVC , als Hout. Wij gaan de uitdaging aan! Als wij het niet kunnen verwezenlijken, kan niemand het.

Lees meer

Veranda’s & uitbreidingen

Een veranda, orangerie, wintertuin,… al deze mogelijkheden maken van je huis een echte thuis. Welk idee je ook in je achterhoofd hebt, als het technisch mogelijk is, bouwen wij het graag voor jou! Dat ‘stukje extra’ wordt jouw eigen plekje. Binnenkort kan je dus in de winter warm en knus van achter het glas genieten van het zonnetje en uitzicht op je tuin.

Lees meer

Maatwerk

Niets is handiger dan een kast op maat! Speelgoed, boeken, servies & glazen, kledij, .. Opbergruimte is in elk gezin essentieel om al je spullen netjes op te bergen. Van een strakke hallkast, een tijdloos tv-meubel, een stoer badkamermeubel tot een landelijke dressing en nog zoveel meer.

Lees meer

Interieur

Tegenwoordig zijn we niet meer tevreden met een uitstapje naar een meubelwinkel om ons hele interieur te gaan kiezen.
Neen, we willen net iets anders. We willen dat alles samen hangt en ons interieur door het hele huis één mooi geheel vormt.

Lees meer