PProjects

Uw smaak, onze expertise


‘Waar het ooit begon als plaatser van ramen en deuren, is het inmiddels uitgegroeid tot bouwprojecten en renovaties van A tot Z. Door de reeds opgedane ervaring door de jaren heen zijn we op verschillende markten thuis. Er is geen uitdaging die we niet aangaan!

Kom je voor een kast op maat, het vervangen van één raam, een nieuwbouw met een glazen koepel, de plaatsing van een badkamer, een nieuw tuinhuis, de renovatie van je keuken, een nieuwe overkapping, noem maar op… Wij helpen je héél graag verder met jou project!

Algemene werken

Ben jij een grote aannemer in de bouwsector? Heb je een bedrijf in de houtskeletbouw? Vervaardig je zelf ramen & deuren, gordijngevels, …? En zoek je nog een betrouwbare partner om plaatsingen voor jou uit te voeren? Dan kunnen wij jou verder helpen!

Lees meer

Renovatie

Dat wij als Belgen graag veranderen met onze baksteen in de maag moeten we niet ontkennen. Zo zijn we ook bij het renoveren veel veeleisender geworden dan vroeger. Wanneer je alles in handen van één vakman kunt leggen valt er voor jou een grote last van je schouders. Wij toveren elk huis om naar een droomwoning. Samen creëren we een tweede leven voor je woning.

Lees meer

Ramen & deuren

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig? Hou je van een strakke eenvoudige look of heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Wij werken zowel met aluminium ramen en deuren, PVC , als Hout. Wij gaan de uitdaging aan! Als wij het niet kunnen verwezenlijken, kan niemand het.

Lees meer

Veranda’s & uitbreidingen

Een veranda, orangerie, wintertuin,… al deze mogelijkheden maken van je huis een echte thuis. Welk idee je ook in je achterhoofd hebt, als het technisch mogelijk is, bouwen wij het graag voor jou! Dat ‘stukje extra’ wordt jouw eigen plekje. Binnenkort kan je dus in de winter warm en knus van achter het glas genieten van het zonnetje en uitzicht op je tuin.

Lees meer

Maatwerk

Niets is handiger dan een kast op maat! Speelgoed, boeken, servies & glazen, kledij, .. Opbergruimte is in elk gezin essentieel om al je spullen netjes op te bergen. Van een strakke hallkast, een tijdloos tv-meubel, een stoer badkamermeubel tot een landelijke dressing en nog zoveel meer.

Lees meer

Interieur

Tegenwoordig zijn we niet meer tevreden met een uitstapje naar een meubelwinkel om ons hele interieur te gaan kiezen.
Neen, we willen net iets anders. We willen dat alles samen hangt en ons interieur door het hele huis één mooi geheel vormt.

Lees meer

Transparant Realiseren

  • Introductie gesprek
  • Ontwerp & offerte
  • Finale afspraken
  • Uitvoering & opvolging
  • Oplevering

Nadat je ons gecontacteerd hebt maken we een eerste afspraak, je kan hiervoor naar ons bureau te Genk komen maar wij komen zeker zo graag ter plaatse. Tijdens dit eerste gesprek luisteren we naar jullie noden en wensen, verzamelen we een eventueel plan van de bestaande toestand, inspiratiefoto’s, moodboard en dergelijke en nemen we in grote lijnen de maten op.

In de twee weken die hierop volgen werken wij een ontwerp/concept uit en maken we een transparante offerte op welke we graag face tot face aan u toelichten.

Wanneer u de knoop heeft doorgehakt en met ons in zee wilt gaan toetsen we nog voor de laatste kleur de gekozen materialen en kleuren af en kan de offerte ondertekend worden. We maken afspraken i.v.m. de planning en timing van de start van het werk, de eventueel voorbereidende werken en zo verder.

Het is zo ver! We gaan aan de slag! We beginnen met de werken en houden je op de hoogte tijdens de werken hoe het loopt. Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Wanneer we een bepaald werk niet zelf uitvoeren maar we een andere professional aan het werk zetten komen we steeds zelf ook een kijkje nemen. We nemen ook regelmatig wat foto’s zodat we ook jou project op deze website kunnen laten pronken wanneer het is afgewerkt.

Alles is klaar! Weer een projectje tot in de puntjes afgewerkt! Wij overlopen samen met jou de gedane werken, moesten er nog bemerkingen zijn vernemen we ze uiteraard graag, wij staan altijd open voor feedback. Voor we bij jou vertrekken mag je nog een kleinigheidje verwachten om je te bedanken voor het vertrouwen!

Vraag uw vrijblijvende offerte aan!