Ramen & deuren

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan moet je keuzes maken. Welk materiaal ga je kiezen? Welke functies moeten de ramen bezitten? Welke kleur mag jouw nieuwe voordeur hebben? Welke stijl moet je woning uitstralen? Het zijn slechts enkele dingen die je jezelf moet afvragen bij de aankoop.

Wij werken zowel met aluminium ramen en deuren, PVC , als Hout. Elk materiaal heeft namelijk zijn voor-en nadelen. Wil je ook de binnenzijde van je ramen laten afwerken? Dat kan. We beschouwen elke aanvraag altijd als een totaalproject waardoor je extra mogelijkheden krijgt. Kom je bij ons aankloppen om alleen je ramen en deuren te vervangen? Ook dan zullen we je met open armen ontvangen.

Vraag je bij de stijl van je ramen en deuren eerst af hoe je huis eruit ziet. Ga je voor een moderne look, landelijk of eerder retro?

Bij de functie van een raam denken we dan weer naar waar ze terecht moeten komen. Zo wil je in de slaapkamer waarschijnlijk wel een raam dat je kan opendraaien. Op toilet of in de badkamer is een raam met kiepstand misschien wel voldoende?

Ook bij de deuren moet je keuzes maken. Denk hier bijvoorbeeld aan hoe je ze kan opendraaien. Alle ramen en deuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar ook in diverse kleuren. Je vindt dus vast en zeker de ramen en deuren die jouw woondroom helemaal af maken.

Wil je nog wat meer informatie over de troeven van aluminium, PVC of hout? Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze deuren? Of wil je een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!